تماس با ما

تغییرات اخیر نسبت به برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری آنتیگوآ و باربودا

آنتیگوآ و باربودا به سادگی، به سرعت و بدون نیاز به انصراف از تابعیت اصلی (البته کشورتان ممکن است تابعیت مضاعف را تجویز نکرده باشد)، تابعیت خود را در قبال سرمایه گذاری مناسب اعطا می نماید. امکان سفر به ۱۳۲ کشور دنیا بدون انجام فرآیند ویزا به همراه برخورداری از برخی از مزایای انگلستان و سایر کشورهای مشترک المنافع انگلستان (چراکه آنتیگوآ در زمره یکی از کشورهای مشترک المنافع انگلستان است)، کشور آنتیگوآ و باربودا را به مکانی فوق العاده برای کسب تابعیت دوم تبدیل کرده است.

برنامه پرخواهان تابعیت از طریق سرمایه گذاری این کشور به تازگی شاهد تغییراتی بوده است. یکی از این تغییرات نسبت به گزینه سرمایه گذاری در املاک که متقاضیان می توانند از میان گزینه های مختلف دست به گزینش آن زنند، اِعمال شده است. به طور کلی، متقاضیان می بایست حداقل ۴۰۰ هزار دلار در املاک از پیش تأیید شده سرمایه گذاری نمایند. اما دولت اخیرا پیشنهادی در این زمینه ارائه کرده و متقاضیان تنها می توانند به مدت محدودی از آن بهره گیرند. تحت این گزینه پیشنهادی، چنانچه دو متقاضی قصد سرمایه گذاری مشترک داشته باشند، هریک می توانند با تأمین ۲۰۰ هزار دلار در ملکی به ارزش ۴۰۰ هزار دلار سرمایه گذاری کنند. حداقل مبلغ سرمایه گذاری کماکان ۴۰۰ هزار دلار است با این تفاوت که متقاضیان از امکان سرشکن کردن حداقل مبلغ سرمایه گذاری برخوردار می باشند. بدین ترتیب، شما می توانید تابعیت آنتیگوآ و باربودا را با نصف هزینه پیشین از آنِ خود ساخته ضمن آنکه از فرصتها، حقوق و مزایای کسب تابعیت این کشور بدون هیچ کم و کاستی متمتع شوید. این گزینه پیشنهادی اول ماه مه ۲۰۱۸ قابلیت اجرا پیدا کرده و بناست ۳۱ اکتبر ۲۰۱۸ منقضی گردد.

کابینه آنتیگوآ و باربودا همچنین مدعی است که گزینه چهارم سرمایه گذاری (در حال حاضر سه گزینه در این خصوص وجود دارد) به زودی پیش روی متقاضیان قرار خواهد گرفت. سرمایه گذاران می توانند به موجب گزینه چهارم سرمایه گذاری، ۱۵۰ هزار دلار به دانشگاه Five Islands در آنتیگوآ و باربودا اختصاص دهند.

حذف شرط مربوط به پرداخت هزینه بررسی صحت اطلاعات (اطلاعات پرونده) به هنگام تجدید گذرنامه، کاهش سن برخورداری از تابعیت آنتیگوا و باربودا از ۶۵ به ۵۸ سال برای والدین متقاضی اصلی و معافیت فرزندان خردسال متقاضی (زیر ۱۸ سال) از ۵ روز حضور سالانه در آنتیگوآ و باربودا از تغییرات کلیدی برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری آنتیگوآ و باربودا محسوب می شوند.

لطفا توجه داشته باشید که اتباع کشورهای ایران، عراق، افغانستان، کره شمالی، سومالی، یمن و سودان از برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری آنتیگوآ و باربودا مستثنی شده اند. البته اتباع این کشورها می توانند به شرط تأمین شرایط ذیل از این اصل عدول کنند: پیش از رسیدن به سن قانونی مهاجرت کرده و یا حداقل ۱۰ سال در کانادا، انگلستان، ایالات متحده آمریکا، استرالیا، نیوزیلند، عربستان سعودی یا امارات اقامت دائم داشته و هیچ گونه ارتباط اقتصادی با کشورهای تحریم شده فوق برقرار نکرده باشد.

چنانچه برنامه منعطف تابعیت توسط سرمایه گذاری آنتیگوآ و باربودا نظر شما را جلب نموده و نمی خواهید گزینه پیشنهادی فوق را از کف دهید، از طریق شماره تلفن ۶۶۹۳ – ۳۴۹ (۷۷۳) ۱+ یا ایمیل [email protected] با ما تماس حاصل نمایید. ما تمام قد حاضریم شما را در مسیر کسب تابعیت آنتیگوآ و باربودا قرار دهیم.

Posted on جولای 2nd, 2018 | آنتیگوا و باربودا
×
تماس با ما