تماس با بما

انگلستان

انگلستان از ابتدا در بسط دموکراسی مجلس محور و پیشرفت علم و ادبیات پیشتاز بوده است. انگلستان به عنوان یکی از بارزترین مراکز اقتصادی و قدرتهای تجاری، رتبه سوم اروپا را از حیث قدرت اقتصادی پس از آلمان و فرانسه از آنِ خود ساخته است.

کلیات برنامه

انگلستان هرآنکه به بهبود اقتصاد انگلستان کمک نماید را به سرمایه گذاری ترغیب می کند. تجار اعم از سرمایه گذاران، کارآفرینان و نیروی کار بازار در حال رشد اتحادیه اروپا می توانند به این ایده جامه عمل بپوشانند. قوانین مهاجرتی انگلستان برای جلب کارآفرینان، سرمایه گذاران و سایر افراد مستعد درنظرگرفته شده است. اما نظر به آنکه تغییرات اخیر مهاجرت را حتی برای نیروی متخصص دشوار ساخته است، گروه اول ویزای کارآفرینی بهترین گزینه ای است که در نهایت می توان به وسیله آن به کسب تابعیت انگلستان نائل شد.

 مزایای برنامه
0
اخذ اقامت در ۶ ماه
0
حداقل مبلغ سرمایه گذاری: ۲۰۰ هزار پوند
0
اخذ تابعیت در ۶ سال

گروه اول ویزای کارآفرینی با مزایای متعددی همراه است. دلایل ذیل حاکی از ضرورت شرکت در این برنامه می باشند:

  • شما فرصت اقامت در کشوری را پیدا خواهید کرد که طیف متنوعی از قومیتها و گروهها را در خود جای داده است.
  • انگلستان یکی از اعضای گروه G7 می باشد.
  • یکی از بهترین خدمات درمانی دنیا در انگلستان ارائه می شود.
  • سطح امکانات آموزشی انگلستان بسیار بالا بوده و طیف وسیعی از دانشگاههای خصوصی و دولتی در این کشور وجود دارد. انگلستان هم چنین مجهز به بیش از ۱۰۰ دانشگاه و مرکز عالی آموزشی است.
  • لندن، پایتخت انگلستان در زمره یکی از مراکز کلیدی اقتصادی دنیا به شمار می رود.
  • گذرنامه انگلستان امنیت و آزادی سفر را برای افراد به ارمغان می آورد.
  • سرمایه گذاران متمول که مقیم انگلستان هستند، می توانند از سیستم جذاب مالیاتی بهره مند شوند.
شرایط برنامه

گروه اول ویزای کارآفرینی برای افرادی تعبیه شده است که قصد تأسیس بیزینس در انگلستان و مدیریت آن را دارند. شرایط گروه اول ویزای کارآفرینی در ذیل آمده است:

  • متقاضیان  باید برای تأسیس بیزینس پیشنهادی ۲۰۰ هزار پوند در اختیار داشته باشند.
  • متقاضیان می توانند به تأسیس هر نوع بیزینس اقدام نمایند. البته ایشان باید به طور تمام وقت مشغول مدیریت بیزینس شوند.
  • متقاضیان باید از طریق  تأسیس بیزینس به سرمایه گذاری مبادرت کنند.
  • متقاضیان باید در مسئولیتهای بیزینس شریک شوند.
  • متقاضیان باید تا سودآور شدن بیزینس، از منابع کافی مالی برای تأمین هزینه های زندگی برخوردار باشند.
  • متقاضیان باید دارای حق نظارت و مدیریت بر بیزینس باشند.
  • متقاضیان باید برنامه تجاری موجه و عملی ارائه نمایند.
  • متقاضیان باید شرایط مربوط به توانایی زبانی را (این موضوع در ذیل توضیح داده شده است) احراز نمایند.
  • متقاضیان باید در زمان درخواست از منابع مالی کافی که میزان آن توسط دولت انگلستان مقرر شده، برخوردار باشند.
  • به متقاضیانی که فرآیند را با موفقیت پشت سر می گذرانند، ابتدائا ویزایی با اعتبار ۳ سال و ۴ ماه اعطا خواهد شد.
  • این ویزا را می توان برای ۲ سال دیگر تمدید کرد مشروط بر آنکه شرایط مربوطه تأمین گردند.
  • متقاضیان می توانند پس از ۵ سال تقاضای اقامت دائم نمایند.
  • افراد باید برای کسب تابعیت انگلستان، حداقل به مدت ۱۲ ماه پیش از درخواست تابعیت در انگلستان اقامت دائم داشته باشند.

توانایی زبان انگلیسی

متقاضیانی که مدرک تحصیلی خود را از مؤسسه غیرانگلیسی  کسب کرده اند، باید در آزمون بین المللی انگلیسی (IELTS) شرکت کرده و حداقل نمره ۶.۵ را در هریک از مؤلفه ها بدست آورند. آزمون IELTS، توانایی برقراری ارتباط به زبان انگلیسی را در ۴ مهارت (مهارتهای گفتاری، شنیداری، نوشتاری و درک مطلب) محک می زند. این آزمون برای افرادی درنظرگرفته شده است که قصد تحصیل و کار در کشور انگلیسی زبان را دارند.

گزینه های سرمایه گذاری

تعدادی برنامه و ویزاهای تجاری برای افرادی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند، پیش بینی شده است.

فرصتهای سرمایه گذاری در انگلستان بدین ترتیب است:

  • گروه اول ویزای کارآفرینی

این نوع ویزا برای آن دسته از افراد درنظرگرفته شده است که خواستار تأسیس شرکت و مدیرت آن می باشند. متقاضیان باید حداقل ۲۰۰ هزار پوند برای برپایی و مدیریت بیزینس در اختیار داشته باشند.  

  • گروه اول ویزای سرمایه گذاری

کسب این نوع ویزا بر ثروت افراد و تمایل آنها بر سرمایه گذاری در انگلستان مبتنی است. نوع سرمایه گذاری، منفعل بوده و متقاضیان باید حداقل ۲ میلیون پوند برای سرمایه گذاری در انگلستان دارا باشند.

انگلستان را خانه دوم خود سازید 
یافتن برنامه مناسب

به مقایسه اختصاری برنامه های مختلف پرداخته و از مختصات و ویژگیهای هریک اطلاع حاصل نمایید

هزینه برنامه ها

هزینه تخمینی هریک از برنامه های ارائه شده را بررسی فرمایید

نقشه برنامه ها

با مراجعه به این صفحه، از تعداد کشورهایی که با دراختیار داشتن گذرنامه یک کشور می توانید بدان وارد شوید، مطلع گردید

ورود به ۱۸۶ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا

0

جمعیت

۶۵,۶۴۸,۱۰۰ نفر

تولید ناخالص ملی (به طور سرانه)

۳۹,۷۳۴ دلار

تولید ناخالص ملی (برابری قدرت خرید)

۲.۹۱۴ تریلیون دلار

پایتخت

لندن

منطقه زمانی

زمان میانگین گرینویچ

وسعت

۲۴۲.۴۹۵ کیلومتر مربع

زبان

انگلیسی

ارز

پوند استرلینگ

صنایع اصلی

صنایع کشتی سازی، خودرو و هوا فضا

سفر به کشورهای حوزه شنگن یا عضو اتحادیه اروپا

عدم عضویت در کشورهای حوزه شنگن و اتحادیه اروپا

مزایای کلیدی

  • اقتصاد قوی و ثابت
  • فرصتهای متعدد اقتصادی
  • سیستم آموزشی و درمانی فوق العاده

مطالب مندرج در این صفحه صرفا جهت ارائه اطلاعات کلی و بدون قصد مشاوره حقوقی یا حرفه ای تهیه شده اند. زمان پردازش و هزینه های مربوطه با توجه به عوامل متعدد متغیر خواهد بود. CitizenMatch مسئولیتی در قبال تغییر هزینه های برآوردی و زمان پردازش نخواهد داشت. ما می توانیم اطلاعات جزئی با توجه به شرایط شخصی هر فرد ارائه نماییم. هرگونه حقی محفوظ است.

×
تماس با ما