تماس با ما

لیتوانی

لیتوانی به عضویت اتحادیه اروپا، شورای اروپا و منطقه یورو درآمده و یکی از طرفین توافقنامه شنگن محسوب می شود. اتباع خارجی می توانند به موجب برنامه اقامت لیتوانی یا به تعبیر درست تر برنامه ویزای طلایی و با سرمایه گذاری در لیتوانی بستر و شرایط تابعیت خود را فراهم سازند.

کلیات برنامه

برنامه اقامت لیتوانی که بیشتر برنامه ویزای طلایی خوانده می شود، بستر اخذ تابعیت لیتوانی را برای سرمایه گذاران خارجی فراهم می کند. از دو مسیر می توان مجوز اقامت لیتوانی را کسب نمود: تأسیس بیزینس و برپایی شعبه.  بهره گیری از این دو گزینه در صورتی امکان پذیر است که متقاضی قصد تأسیس بیزینس در لیتوانی را داشته یا شرکتی در کشور متبوع خود داشته و تمایل به راه اندازی شعبه ای در لیتوانی داشته باشد.

 مزایای برنامه
0
اخذ اقامت در ۴ ماه
0
حداقل مبلغ سرمایه گذاری: ۲۸ هزار یورو
0
کسب تابعیت در ۱۰ سال

مزایای چشمگیری با شرکت در برنامه اقامت لیتوانی برای افراد حاصل می آید. بیایید به تعدادی از این مزایا نظر افکنیم:

  • شما می توانید اقامت دائم لیتوانی را از طریق این برنامه بدست آورده و در نهایت، تابعیت لیتوانی را از آنِ خود سازید.
  • شما حتی با اخذ اقامت موقت، حق سفر به کشورهای حوزه شنگن و کشورهای عضو اتحادیه اروپا را پیدا می کنید، بدون اینکه محدودیتی برایتان ایجاد شود.
  • شما می توانید بدون هیچ گونه محدودیتی در لیتوانی مشغول به کار شوید.
  • اعضای خانواده مشمول این برنامه می شوند.
  • فرصتهای تجاری زیادی در لیتوانی نهفته بوده و از این رو، لیتوانی مکان مناسبی برای سرمایه گذاری است.
  • شما به عنوان مقیم لیتوانی از مزایای متعلق به اتباع لیتوانی بهره مند خواهید شد. مزایای مربوط به زایمان، مراقبت پزشکی، حقوق بیکاری و سایر منافع اجتماعی در زمره این مزایا بشمار می روند.
شرایط برنامه

شما باید برای اخذ مجوز اقامت موقت از طریق تأسیس بیزینس جدید، حایز شرایطی به قرار ذیل باشید:

  • سرمایه گذار باید سهامدار یا مدیر شرکتی باشد که حقیقتا مشغول فعالیت در لیتوانی است.
  • سرمایه شرکت نباید کمتر از ۲۸ هزار یورو باشد.
  • شرکت باید برنامه تجاری موجه داشته باشد.
  • حضور سرمایه گذار برای انجام فعالیتهای تجاری شرکت ضروری است.
  • مدت فعالیت شرکت قبل از درخواست نباید کمتر از ۶ ماه باشد (فعالیت واقعی تجاری).
  • شرکت باید حداقل یک کارمند لیتوانیانی را به استخدام درآورده و مالیات کار را نیز پرداخت نماید.

(چنانچه فرد تمایل داشته باشد مجوز اقامت خود را از طریق تأسیس شعبه در لیتوانی بدست آورد، شعبه شرکت در کشور متبوع باید بیش از یک سال مشغول فعالیت بوده باشد.)

گزینه های سرمایه گذاری

با دو روش تأسیس شرکت و راه اندازی شعبه در لیتوانی می توان به مجوز اقامت لیتوانی نائل شد. بهره گیری از این دو گزینه در صورتی امکان پذیر است که متقاضی قصد تأسیس بیزینس در لیتوانی را داشته یا شرکتی در کشور متبوع خود داشته و تمایل به راه اندازی شعبه ای در لیتوانی داشته باشد. سرمایه شرکت برای تأسیس بیزینس در لیتوانی نباید کمتر از ۲۸ هزار یورو باشد. حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای برپایی شعبه در لیتوانی مقرر نشده است.

لیتوانی را خانه دوم خود سازید 
یافتن برنامه مناسب

به مقایسه اختصاری برنامه های مختلف پرداخته و از مختصات و ویژگیهای هریک اطلاع حاصل نمایید

هزینه برنامه ها

هزینه تخمینی هریک از برنامه های ارائه شده را بررسی فرمایید

نقشه برنامه ها

با مراجعه به این صفحه، از تعداد کشورهایی که با دراختیار داشتن گذرنامه یک کشور می توانید بدان وارد شوید، مطلع گردید

ورود به ۱۷۹ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا

0

جمعیت ۲,۸۱۰,۸۶۵ نفر

تولید ناخالص ملی (به طور سرانه)

۱۹,۵۳۴ دلار آمریکایی

تولید ناخالص ملی (برابری قدرت خرید)

۹۶.۲۶۱ میلیارد دلار آمریکایی

پایتخت ویلنیوس منطقه زمانی منطقه زمانی اروپای شرقی (زمان هماهنگ جهانی+۲) وسعت ۶۵.۳۰۰ کیلومتر مربع زبان لیتوانیایی ارز یورو صنایع اصلی تولید، تجارت خرد و کلان، تعمیر اجناس، املاک عضویت در کشورهای حوزه شنگن و اتحادیه اروپا عضویت در آنها

مزایای کلیدی

  • امکان اقامت، تحصیل و کار در لیتوانی
  • نرخ مالیات شرکتها در زمره پایین ترین نرخهای مالیاتی در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد.
  • اکثر جمعیت لیتوانی می توانند به بیش از دو زبان تکلم کنند.

مطالب مندرج در این صفحه صرفا جهت ارائه اطلاعات کلی و بدون قصد مشاوره حقوقی یا حرفه ای تهیه شده اند. زمان پردازش و هزینه های مربوطه با توجه به عوامل متعدد متغیر خواهد بود. CitizenMatch مسئولیتی در قبال تغییر هزینه های برآوردی و زمان پردازش نخواهد داشت. ما می توانیم اطلاعات جزئی با توجه به شرایط شخصی هر فرد ارائه نماییم. هرگونه حقی محفوظ است.

×
تماس با ما