برزیل

برزیل به عنوان یکی از کشورهایی که امکان اقامت افراد را بر اساس سرمایه گذاری فراهم می کند، کمتر در این میان شناخته شده است. بدین ترتیب، سرمایه گذاران می توانند بستر و زمینه اقامت دائم و در نهایت کسب تابعیت برزیل را مهیا سازند.

 کلیات برنامه

سرمایه گذاران سراسر دنیا که در جستجوی فرصتهای مناسب زندگی هستند، اغلب برنامه ویزای سرمایه گذاری یا ویزای طلایی کشورهای حوزه کارائیب یا اتحادیه اروپا را مناسب می دانند. اما باید توجه داشت که برنامه ویزای سرمایه گذاری محدود به کشورهای فوق نمی باشد.

یکی از مزایای کسب تابعیت برزیل، امکان سفر و تردد به بسیاری از کشورهای جهان می باشد. اتباع برزیل می توانند به ۱۶۰ کشور سفر نمایند. ایشان در این شرایط نیازی به اخذ ویزا نخواهند داشت یا در صورت نیاز، می توانند در مرز ورودی کشور، درخواست ویزا نمایند.

 مزایای برنامه
0
اخذ اقامت در ۶ ماه
0
حداقل مبلغ سرمایه گذاری: ۵۰ هزار دلار آمریکایی
0
کسب تابعیت در ۴ سال

بهره گیری از برنامه اقامتی برزیل با منافع و مزایای قابل توجهی همراه است. شماری از این مزایا در ذیل شرح داده شده است:

  • برنامه اقامتی برزیل خانواده شما را نیز تحت پوشش قرار داده و نیازی به پرداخت مبلغ بیشتر وجود ندارد.
  • پس از تأیید درخواست اقامت و انجام سرمایه گذاری لازم، کارت اقامت موسوم به کارت زرد در اختیار شما گذاشته خواهد شد. شما با دارا بودن این کارت، حق اقامت دائم در برزیل را خواهید داشت.
  • شما و خانواده تان با دارا بودن کارت زرد از امکان زندگی و کار در برزیل برخوردار می باشید. حقوق شما به مانند اتباع برزیل خواهد بود.
  • شما با داشتن کارت زرد می توانید به سراسر آمریکای جنوبی سفر نموده بدون آنکه نیاز به گذرنامه داشته باشید.
  • شرایطی در خصوص حداقل زمان اقامت درنظرگرفته نشده است.
  • شما پس از ۴ سال اقامت دائم در برزیل به طور خودکار صلاحیت کسب تابعیت و گذرنامه برزیل را پیدا خواهید کرد.
  • برزیل بهترین اقتصاد آمریکای لاتین را داراست. درحقیقت، این کشور رتبه نهم را از حیث بزرگترین اقتصاد دنیا پس از کشورهای ایالات متحده آمریکا، چین، ژاپن، آلمان، انگلستان، فرانسه، هند و ایتالیا تصاحب کرده است.
  • برزیل هم چنین مقام پنجم جهان را در زمینه قدرت خرید از آنِ خود کرده است. برزیل هر ساله ۰.۵ تریلیون دلار صرف واردات خود می نماید.
  • برزیل به عنوان یکی از صادرکنندگان بزرگ دنیا نیز شناخته شده به طوری که هرساله اقلامی به ارزش ۰.۸ تریلیون دلار به سایر کشورهای دنیا صادر می کند.
  • نرخ بیکاری برزیل ۵ درصد است. این نرخ، یکی از کمترین نرخهای بیکاری در دنیا بشمار می رود.
  • صنعت خدماتی برزیل، موفق بوده و ۷۱ درصد کل اقتصاد برزیل را تشکیل می دهد. کشاورزی و صنایع سنگین به ترتیب در رتبه های دوم و سوم قرار دارند.
  • تعداد متمولین ساکن در برزیل بیشتر از ژاپن و انگلستان است.
شرایط برنامه

برنامه ویزای سرمایه گذاری برزیل جزء برنامه هایی است که کمترین شرایط را برای متقاضیان درنظرمی گیرد. شما تنها باید شرایط اساسی ذیل را تأمین نمایید:

  • حداقل ۱۸ سال داشته باشید.
  • فاقد سابقه کیفری بوده و دلایل لازم را برای اثبات این امر ارائه نمایید.
  • مشروعیت وجوه سرمایه گذاری و منشأ آن را به اثبات برسانید.
گزینه های سرمایه گذاری

شما می توانید از بین ۳ گزینه سرمایه گذاری ذیل دست به گزینش زنید:

  • تأسیس شرکت

شما باید برای دریافت ویزای اقامت از طریق سرمایه گذاری، مبلغ ۵۰۰ هزار رئال برزیل یا ۱۵۰ هزار دلار سرمایه گذاری نمایید. سرمایه گذاری عمدتا با کسب سهام نهاد حقوقی (شرکت) واقع در برزیل محقق می گردد. این شرکت می تواند مدتها به فعالیت مشغول بوده یا به تازگی به ثبت رسیده باشد.

  • خرید سهام شرکت یا تأسیس شرکتی که در حوزه فناوری، محصولات ابداعی یا تحقیقات علمی فعال است

تأسیس شرکت یا خرید سهام شرکتی که حول محور فناوری، محصولات ابداعی یا تحقیقات علمی متمرکز است، نیز امکان پذیر است. حداقل یکی از شرکا باید از مهارت و تبحر بسیار بالایی در زمینه موضوع سرمایه گذاری برخوردار باشد. مبلغ سرمایه گذاری باید حداقل۱۵۰ رئال برزیل یا ۵۰ هزار دلار آمریکایی بوده و سرمایه گذاری به همان ترتیبی که دولت برزیل مقرر نموده، صورت پذیرد. شرکت در این حالت باید مختصات و ویژگی های خاصی را دارا باشد.

متقاضیان می توانند ۵۰۰ هزار رئال برزیل یا ۱۵۰ هزار دلار آمریکایی را برای سرمایه گذاری در شرکت ثبت شده برزیلی، اوراق قرضه دولتی یا املاک تأیید شده در برزیل درنظرگیرند.

برزیل را خانه دوم خود سازید 
یافتن برنامه مناسب

به مقایسه اختصاری برنامه های مختلف پرداخته و از مختصات و ویژگیهای هریک اطلاع حاصل نمایید

هزینه برنامه ها

هزینه تخمینی هریک از برنامه های ارائه شده را بررسی فرمایید

نقشه برنامه ها

با مراجعه به این صفحه، از تعداد کشورهایی که با دراختیار داشتن گذرنامه یک کشور می توانید بدان وارد شوید، مطلع گردید

ورود به ۱۶۰ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا

0

جمعیت

۲۰۹,۰۰۳,۰۰۰ نفر

تولید ناخالص ملی (به طور سرانه)

۱۰,۲۲۴ دلار

تولید ناخالص ملی (برابری قدرت خرید)

۳.۳۸۹ تریلیون دلار

پایتخت

برازیلیا

منطقه زمانی

منطقه زمانی برازیلیا (زمان هماهنگ جهانی -۲ تا -۵)

وسعت

۸.۵۱۵.۷۶۷ کیلومتر مربع

زبان

پرتغالی

ارز

رئال

صنایع اصلی

صنعت خوردو، ساخت وساز

مزایای کلیدی

  • پنجمین اقتصاد دنیا که در میان کشورهای آمریکای جنوبی نیز روند رشد سریع اقتصادی را نیز پیش گرفته است
  • هزینه زندگی حدودا ۲۰ تا ۲۵ درصد کمتر از تمام کشورهای اروپایی است
  • یکی از ۵ کشور دنیا که تولید جتهای تجاری را به عهده دارد

مطالب مندرج در این صفحه صرفا جهت ارائه اطلاعات کلی و بدون قصد مشاوره حقوقی یا حرفه ای تهیه شده اند. زمان پردازش و هزینه های مربوطه با توجه به عوامل متعدد متغیر خواهد بود. CitizenMatch مسئولیتی در قبال تغییر هزینه های برآوردی و زمان پردازش نخواهد داشت. ما می توانیم اطلاعات جزئی با توجه به شرایط شخصی هر فرد ارائه نماییم. هرگونه حقی محفوظ است.

×
تماس با ما