تماس با ما

دومینیکا

اگر بنا باشد بین کوهستان، دریا و منطقه گرمسیری دست به انتخاب زنید، کدام را ترجیح می دهید؟ تابعیت کشور دومینیکا، انتخاب شما را به یکی از گزینه های فوق محدود نمی کند. زندگی در جزیره طبیعت موسوم به دومینیکا که خاستگاه کوههای اریب، آبشارهای فوار و جنگلهای استوایی دلنشین است، هیچ گاه ملال انگیز نخواهد بود.

کلیات برنامه

برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری تحت نظارت حکومت دومینیکا بوده و برای اعطای  تابعیت دوم به علاقه مندان در نظر گرفته شده است. شما  با کسب تابعیت دومینیکا به بازار شکوفای حوزه کارائیب دسترسی پیدا کرده و از بهشت استوایی به نحو احسن استفاده خواهید کرد.

دلایل انتخاب دومینیکا
0
اخذ تابعیت در ۴ ماه
0
حداقل مبلغ سرمایه گذاری: ۱۰۰ هزار دلار آمریکایی
0
نمره شاخص
  • متقاضیان الزامی به انصراف از تابعیت اصلی خود ندارند.
  • متقاضیان می توانند از کشور متبوع خود درخواست تابعیت نمایند.
  • آزادی سفر به کشورهای حوزه شنگن و ۱۳۶ کشور دیگر بدون اخذ ویزا. این کشورها شامل سنگاپور، چین و انگلستان می شود (اما محدود به آنها نمی باشد).
  • فرآیند درخواست تابعیت کاملا به صورت محرمانه به انجام می رسد.
  • درآمد شخصی مشمول مالیات نمی شود.
  • متقاضیان نباید مالیات برای هدایا، دارایی و ارث خود پرداخت کنند.
  • معاهدات مربوط به مالیات مضاعف که منافع سرمایه گذاران در آنها منظور شده، با کشورهای حوزه کارائیب (CARICOM) و ایالات متحده آمریکا منعقد شده است.
  • هیچ محدودیتی برای بازگشت سرمایه و سود آن وجود ندارد.
  • برنامه های متعدد کاهش مالیات و طرحهای تشویقی در این رابطه وجود دارد.
  • ارزش ارز دومینیکا در برابر دلار ثابت است.
  • تجارت با کشورهای حوزه کارائیب امکان پذیر است بدون آنکه الزامی به پرداخت مالیات مقرر شده باشد.
  • فرزندان متقاضی تا سن ۳۰سال، همسر و والدین بالای ۶۵ سال تحت پوشش برنامه قرار می گیرند.
شرایط برنامه

برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری که در بخش ۱۰۱ قانون اساسی و بخش ۸ و ۲۰(۱)قانون تابعیت قید شده، برنامه دولتی مصوب سال ۱۹۹۱ است. این برنامه بر آن است که سرمایه گذاران را به سرمایه گذاری در بخشهای در حال رشد خدمات و تولید تشویق و ترغیب نماید.

کسب تابعیت کشور دومینیکا مشروط به تأمین شرایط ذیل است:

  • افراد باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند.
  • افراد باید از سلامت جسمی و روانی برخوردار باشند.
  • افراد باید اصول اخلاقی تجارت را رعایت نمایند.
  • افراد باید فاقد سوء پیشینه کیفری باشند.
  • افراد باید ثروتمند باشد.
گزینه های سرمایه گذاری

گزینه های سرمایه گذاری

کشور دومینیکا با منابع سرشار و زمین فراوان، مکانی عالی برای سرمایه گذاری و توسعه می باشد. علاقه مندان می توانند از گزینه های متعدد سرمایه گذاری در دومینیکا بهره گیرند. گزینه های سرمایه گذاری بدین قرار است:

  • املاک

علاقه مندان می توانند ملک از پیش تأیید شده را خریداری کنند. افراد حداقل باید ۲۲۰ هزار دلار آمریکایی برای سرمایه گذاری، ۵۰ هزار دلار برای هزینه های دولتی و  بین ۷۵ تا ۱۰۰ هزار دلار آمریکایی بسته به ساختار خانواده برای حق الزحمه پردازش درخواست صرف نمایند. در خانواده هایی که بیش از ۵ فرد تحت تکفل وجود دارد، بسته به سن افراد تحت تکفل هزینه اضافی اخذ می شود. سرمایه گذاری باید برای ۵ سال حفظ شود. افراد می توانند پس از ۵ سال سرمایه خود را به فروش برسانند.

  • اهدای پول به پروژه تنوع اقتصادی

برنامه تنوع اقتصادی به عنوان زیرمجموعه مؤسسه ملی بسیج سرمایه، اجازه سرمایه گذاری در پروژه های دولتی دومینیکا را به علاقه مندان می دهد. وجوه سرمایه گذاری در پروژه های عام المنفعه علی الخصوص ساخت و بازسازی مدارس، بیمارستانها و مراکز عمومی مورد استفاده قرار می گیرند. حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای متقاضیان ۱۰۰ هزار دلار آمریکایی بوده و در ازای همسر و فرزندان تحت تکفل مبلغ اضافی دریافت می شود. هزینه درخواست نامه ها را نیز نباید از نظر دور داشت.

دومینیکا را خانه دوم خود سازید
یافتن برنامه مناسب

به مقایسه اختصاری برنامه های مختلف پرداخته و از مختصات و ویژگیهای هریک اطلاع حاصل نمایید

هزینه برنامه ها

هزینه تخمینی هریک از برنامه های ارائه شده را بررسی فرمایید

نقشه برنامه ها

با مراجعه به این صفحه، از تعداد کشورهایی که با دراختیار داشتن گذرنامه یک کشور می توانید بدان وارد شوید، مطلع گردید

ورود به ۱۳۶کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا

0

جمعیت

۷۳,۵۴۳ نفر

تولید ناخالص ملی (به طور سرانه)

۷,۳۶۲ دلار آمریکایی

تولید ناخالص ملی (برابری قدرت خرید)

۸۰۸ میلیون دلار آمریکایی (سال ۲۰۱۶)

پایتخت

روسو

منطقه زمانی

منطقه زمانی کارائیب شرقی

زمان بندی گرینویچ منفی ۴:۰۰-

وسعت

۷۵۰ کیلومتر مربع

زبان

انگلیسی و فرانسوی

ارز

دلار کارائیب شرقی

صنایع اصلی

گردشگری و کشاورزی

سفر به کشورهای حوزه شنگن

سفر به کشورهای حوزه شنگن بدون نیاز به ویزا

مزایای کلیدی

  • گزینه ای مقرون به صرفه برای متقاضیان مجرد
  • قابل فروش بودن ملک پس از ۳ سال
  • نظام مالیاتی مطلوب

مطالب مندرج در این صفحه صرفا جهت ارائه اطلاعات کلی و بدون قصد مشاوره حقوقی یا حرفه ای تهیه شده اند. زمان پردازش و هزینه های مربوطه با توجه به عوامل متعدد متغیر خواهد بود. CitizenMatch مسئولیتی در قبال تغییر هزینه های برآوردی و زمان پردازش نخواهد داشت. ما می توانیم اطلاعات جزئی با توجه به شرایط شخصی هر فرد ارائه نماییم. هرگونه حقی محفوظ است.

×
تماس با ما