تماس با بما

ترکیه

ترکیه که به منزله حلقه ارتباطی بین قاره های اروپا و آسیا بوده و دریاهای سیاه، مدیترانه و اژه را در مجاورت خود دارد، از موقعیت بی نظیر جغرافیایی برخوردار است. ترکیه به عنوان کشوری با تنوع بالای فرهنگی، تلفیقی از مدرنیه و سنت است. قراردادهای تجارت آزاد با انجمن تجارت آزاد اروپا و ۳۲ کشور دیگر، تعهد ترکیه نسبت به آزادی اقتصادی و بازار آزاد را حکایت می کند. لطفا عنایت داشته باشید که در صورت موفقیت آمیز بودن گفتمان رفع محدودیت ویزا، مرزهای ترکیه و ۲۶ کشور عضو منطقه شنگن به روی یکدیگر باز خواهد شد.

کلیات برنامه

اصلاح قانون تابعیت ترکیه در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۷، کسب تابعیت ترکیه را از مجرای سرمایه گذاری برای اتباع خارجی موجب گردیده است. ترکیه به محض درک مزایای بی مانند برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری، این گزینه را پیش روی افراد گذاشت. ترکیه با تسهیل شرایط سرمایه گذاری (که در ذیل شرح داده خواهد شد) در راستای ایجاد بستر سرمایه گذاری خارجی گام برداشته است.

مزایای برنامه
0
اخذ تابعیت در ۶ ماه
0
حداقل مبلغ سرمایه گذاری: ۲۵۰,۰۰۰ دلار آمریکایی

چنانچه خواستار زندگی کم هزینه در کشوری با تنوع فرهنگی می باشید، با مهاجرت به کشور جذاب ترکیه و کسب تابعیت آن، آرزوی خود را به واقعیت بدل کنید. مزایای برنامه تابعیت از طریق سرمایه گذاری ترکیه بدین ترتیب است:

  • ترکیه، مرکز اتخاذ سیاستهای لیبرال سرمایه گذاری است.

  • ترکیه همواره رویکردی دوستانه نسبت به اتباع خارجی اتخاذ نموده است.

  • حداقل زمان سکونت در برنامه سرمایه گذاری ترکیه مقرر نشده است.

  • ترکیه برنامه منعطف سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران با نیازها و بودجه مالی متفاوت اندیشیده است.

  • سرمایه گذاران از مزیت سفر به ۱۱۱ کشور دنیا از جمله اغلب کشورهای آمریکای لاتین و آسیای جنوب شرقی برخوردار بوده بدون اینکه فرآیند مشقت بار ویزا طی شود (این آمار مربوط به ماه می ۲۰۱۸ می باشد).

  • برنامه سرمایه گذاری ترکیه همسر، فرزندان زیر ۱۸ سال و فرزندان بالای ۱۸ سال را که از بیماری رنج می برند، دربرمی گیرد.

  • قانون ترکیه دو یا چند تابعیتی را تجویز کرده است.

شرایط برنامه

متقاضیان باید برای کسب تابعیت ترکیه مطابق با شرایط ذیل عمل نمایند:

  • ایشان باید به افتتاح حساب بانکی اقدام نموده و سرمایه گذاری لازم را انجام دهند.

  • در اختیار داشتن مجوز معتبر اقامت در زمان ارائه درخواست تابعیت یکی از مستلزمات برنامه محسوب می شود. با این وجود، سرمایه گذاران الزامی به سکونت در ترکیه نداشته و می توانند تا هر زمان که تمایل داشته باشند، در کشور خود اقامت گزینند.

  • سرمایه گذاران باید مدارک لازم را ارائه نمایند. این مدارک عبارتند از: اظهاریه ای رسمی از جانب وزارت موبوطه (این اظهارنامه دال بر انجام سرمایه گذاری است)، کپی گذرنامه، شناسنامه، گواهی ازدواج، مجوز اقامت و گواهی پزشکی (این گواهی مبنی بر سلامت فیزیکی و روانی سرمایه گذار می باشد) است. مقام صالح برای رسیدگی به درخواست، فرمانداری محل اقامت متقاضی خواهد بود. چنانچه سرمایه گذار در خارج از ترکیه سکونت داشته باشد، کنسولگری ترکیه این وظیفه را بعهده خواهد گرفت.

گزینه های سرمایه گذاری

سرمایه گذاران می توانند برای کسب تابعیت ترکیه از یکی از گزینه های سرمایه گذاری ذیل بهره گیرند:

سرمایه گذاران می توانند حداقل ۲۵۰ هزار دلار در املاک سرمایه گذاری کنند. با تغییرات اخیر در قانون تابعیت ترکیه (در تاریخ ۱۸ سپتامبر ۲۰۱۸)، حداقل مبلغ سرمایه گذاری از ۱ میلیون دلار به ۲۵۰ هزار دلار کاهش یافته است. سرمایه گذاران نمی توانند تا ۳ سال ملک را به فروش برسانند و این موضوع در سند مالکیت قید خواهد شد.

  • سپردن پول نقد

سرمایه گذاران در این گزینه مبلغ ۵۰۰ هزار دلار را (که از مبلغ ۳ میلیون دلار به مبلغ فعلی تنزل یافته) به بانک واقع در ترکیه می سپارند. این مبلغ باید برای ۳ سال دست نخورده باقی بماند.

  • سرمایه گذاری ثابت

مبلغ سرمایه گذاری در گزینه سرمایه گذاری ثابت از ۲ میلیون دلار به ۵۰۰ هزار دلار کاهش پیدا کرده است.

  • اشتغال زایی

اشخاصی که حداقل ۵۰ نفر را به استخدام درآورند نیز می توانند تابعیت ترکیه را درخواست نمایند. پیش از تغییرات اخیر، استخدام حداقل ۱۰۰ کارمند به شرط تأمین سایر شرایط به تابعیت ترکیه منتهی می گردید.

  • اوراق قرضه دولتی

کسب تابعیت ترکیه از طریق خرید اوراق قرضه دولتی نیز امکان پذیر است. اوراق قرضه دولتی باید ارزشی برابر با حداقل ۵۰۰ هزار دلار داشته و برای ۳ سال نگاه داشته شوند. حداقل مبلغ سرمایه گذاری قبلا ۳ میلیون دلار تعیین شده بود.

  • سهام شرکتها

سرمایه گذاران هم چنین می توانند سهام شرکتهای سرمایه گذاری املاک یا شرکتهای سرمایه گذاری مخاطره آمیز را خریداری کنند. ارزش این سهام باید حداقل ۵۰۰ هزار دلار (پیش از تغییرات یک میلیون و نیم میلیون دلار بوده است) باشد. سهام موردنظر نباید برای ۳ سال به فروش برسند.

ترکیه را خانه دوم خود سازید 
یافتن برنامه مناسب

به مقایسه اختصاری برنامه های مختلف پرداخته و از مختصات و ویژگیهای هریک اطلاع حاصل نمایید

هزینه برنامه ها

هزینه تخمینی هریک از برنامه های ارائه شده را بررسی فرمایید

نقشه برنامه ها

با مراجعه به این صفحه، از تعداد کشورهایی که با دراختیار داشتن گذرنامه یک کشور می توانید بدان وارد شوید، مطلع گردید

ورود به ۱۱۱ کشور دنیا بدون نیاز به اخذ ویزا

0

جمعیت

۸۰,۸۱۰,۵۲۵ نفر

تولید ناخالص ملی (به طور سرانه)

۱۱,۱۱۴ دلار

تولید ناخالص ملی (برابری قدرت خرید)

۲.۳۲۰ تریلیون دلار

پایتخت

آنکارا

منطقه زمانی

زمان بندی گرینویچ به اضافه ۳

وسعت

۷۸۳.۳۵۶ کیلومتر مربع

زبان

ترکی

ارز

لیر ترکیه

صنایع اصلی

نساجی، صنعت الکترونیک، گردشگری، معدن و تولید

مزایای کلیدی

  • وجود شرایط مطلوب سرمایه گذاری
  • تجویز دو یا چند تابعیتی
  • احتمال عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا

مطالب مندرج در این صفحه صرفا جهت ارائه اطلاعات کلی و بدون قصد مشاوره حقوقی یا حرفه ای تهیه شده اند. زمان پردازش و هزینه های مربوطه با توجه به عوامل متعدد متغیر خواهد بود. CitizenMatch مسئولیتی در قبال تغییر هزینه های برآوردی و زمان پردازش نخواهد داشت. ما می توانیم اطلاعات جزئی با توجه به شرایط شخصی هر فرد ارائه نماییم. هرگونه حقی محفوظ است.

×
تماس با ما